Mediator

De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Onze mediator oordeelt niet en is onafhankelijk. Hij bewaakt het proces, brengt de communicatie weer op gang en helpt u bij het vinden van een oplossing.

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Er wordt geen beslissing genomen door een derde partij. De conflictpartijen willen op vrijwillige basis hun problemen oplossen met behulp van de mediator. Door wederzijdse belangen in acht te nemen kunnen relaties behouden worden.

Mediator aan het woord: Ellen Lips

De blokkade opheffen en de communicatie weer zien opleven, dat is mooi om te zien. Ik ben een NMI-geregistreerd mediator en heb bijna 20 jaar ervaring als juriste. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als gespreksbegeleider van besturen en organisaties.

Nu ben ik ZZP’er en specialist in het oplossen van verstoorde arbeidsrelaties. Ik ben zeer in staat een veilige omgeving te creëren, waarin partijen open en constructief met elkaar kunnen praten.

Bent u nieuwsgierig naar hoe een mediator van Arboguard u kan ondersteunen, laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.