Hoger veiligheidskundige

Een hoger veiligheidskundige (HVK) draagt bij aan het zo optimaal mogelijk om gaan met veiligheids- en beroepsgerelateerde gezondheidsrisico’s. Risico’s zijn bijvoorbeeld het werken in een gevaarlijke omgeving of werken met grote machines. Maar ook psychosociale arbeidsbelasting, agressie, geweld en overlast. Een hoger veiligheidskundige kan uw organisatie helpen bij het formuleren en uitvoeren van arbobeleid of advies geven over het opzetten van bedrijfshulpverlening. De mogelijkheden zijn legio.

  • Bent u op zoek naar een deskundige die u helpt bij het formuleren van richtlijnen, regelingen en procedures op het gebied van arbeidsomstandigheden?
  • Zoekt u een professional die voorlichting en instructie aan alle werknemers kan geven over veilig werken?
  • Of zoekt u iemand die de RI&E voor u kan opstellen?

Arboguard heeft verschillende deskundige hoger veiligheidskundigen die graag met u meedenken over hoe u de randvoorwaarden van veilig werken zo goed mogelijk kan inrichten en tegelijkertijd een juist gebruik hiervan door medewerkers kan stimuleren.

Bent u nieuwsgierig naar hoe een hoger veiligheidseskundige van Arboguard u kan ondersteunen, laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.